Мои объявления
Пользователь:
Oleks Plast /  отзывы, инфо.
Ключевые слова:
 /  Объявления пользователя - Oleks Plast

Объявления пользователя - Oleks Plast

Всего найдено, объявлений: 2 (в т.ч. архивные). Показаны: 1 - 2. Режим отображения:
Архивные объявления
Салатниці, миски пластикові для харчових продуктів 7
20 грн.
Миски-Салатники пластикові від ТМ «ОЛЕКСПЛАСТ» без заперечна якість, надійність, безпечність. Салатниці та Миски нашого виробництва представлені в ... Цена: 20 грн.
Oleks Plast, г. Киев, Продам / купить
Посуд для столових, кухонний інвентар 10
20 грн.
Пластикові тарілки використовуються для зберігання і заготівлі продуктів харчування, при приготуванні і вживанні їжі в домашніх умовах, на дачі, в ... Цена: 20 грн.
Oleks Plast, г. Киев, Продам / купить
Oleks Plast
Общая информация
ТОВ «ОЛЕКСПЛАСТ» розпочала свою діяльність в 2008 році. З роками, спектр послуг поступово розширювався за рахунок виробництва і реалізації високоякісної продукції.
Компанія здійснює доставку товарів до Замовника.
Роботу з нашими партнерами ми будуємо за принципом: "менеджер - клієнт" на основі особистісного контакту, коли кожного замовника веде персональний менеджер з продажу.
Персональний менеджер виробляє повний моніторинг кожного замовлення на продукцію, включаючи всі технологічні, комунікаційні, транспортні, експлуатаційні та фінансові питання.
Завдяки хорошій якості і невисокій вартості, продукція компанії користується незмінним успіхом у споживачів.
ТОВ «ОЛЕКСПЛАСТ» не стоїть на місці: стратегія її розвитку передбачає постійне поповнення асортименту продукції, а також подальший розвиток перспективних напрямків у сфері її бізнесу.
ru
/ru/
0